Якість і безпека

Компанія «ОРІМІ УКРАЇНА» випускає продукцію високої якості завдяки
«розумній» техніці та роботі досвідчених фахівців.

Кожний етап виробничого процесу чаю та кави проходить під ретельним контролем досвідчених фахівців, інженерів, тітестерів та капперів, які перевіряють кожну партію чайної та кавової сировини, сировинних інгредієнтів, тарофасувальних матеріалів, що надходять на виробництво.


Багаторівнева процедура контролю на кожному етапі виробництва дозволяє гарантувати високу якість продукції. Значну роль в контролі якості сировини та готової продукції відіграють тітестери та каппери, які беруть участь у всіх етапах виробництва чаю та кави. Тiтестери миттєво визначають сорт та регіон вирощування чайного листа за виглядом, ароматом та смаковими характеристиками чаю.

Напоям, що бадьорять, теж доводиться пройти чималий шлях, перш ніж їх запропонують споживачеві. Смакові якості нашої кави не тільки залежать від регіону зростання та методу збору врожаю, але й від способу обробки зеленого кавового зерна та проведення оцінки якості (каппінг). Процес каппінга в «ОРІМІ УКРАЇНА» проходить на вищому рівні, що дозволяє нашим брендам «Жокей» та «Jardin» мати неперевершений смак та аромат при заварюванні.